Vil du også gerne slippe for værkstedsregningen?

… det vil langt de fleste af os i hvert fald gerne. Er du ligesom mange tusinde andre danskere, som meget gerne vil slippe for denne udgift? Så sæt dig godt til rette og læs med her.

 

Sådan slipper du for værkstedsregningen

Overskriften kunne meget vel ligne en omgang click-bait, præcis ligesom stort set alle medier i dag gør. Det er dog ikke tilfældet her. Faktisk er det så smart, at overskriften både taler sandt (og lyver en smule på samme tid), da vi skal se nærmere på muligheden for at lease bil.

Men hvorfor står der nu at overskriften både taler sandt, men også samtidig lyver? Her kommer et eksempel fra den virkelige verden med udgangspunkt i privatleasing, som viser netop dette. Når man som privatperson indgår en leasingaftale underskriver man en kontrakt, og der er her nogle kontraktmæssige forpligtelser til leasingtager, det er noget med vedligehold af bilen, antal kørte kilometer og så er der en månedlig ydelse. Ja det er rigtigt, man slipper ikke for at betale for bilen, hvis man gerne vil have den. På mange måder er det at lease en bil meget lig når man vælger at købe en ny bil (eller en brugt for den sag skyld).

Præcis ligesom når der bliver optaget et billån skal der betales en månedlig ydelse. I stedet for at betale af på et lån så betaler man i stedet en månedlig leasingydelse. Denne ydelse dækker blandt andet over service, som man nemlig har med i aftalen som leasingtager. Derfor skal man ikke betale noget som helst når bilen skal en tur til service. Dette skal dog overholdes, og skal være på autoriseret værksted. Sker der mekanisk fejl, eller andet med bilen, som ikke skyldes at man har været involveret i et færdselsuheld, soloulykke eller lignende, så dækker leasingydelsen også over eventuelle reparationer af bilen. Din forsikring burde dække det andet – dog er der ingen der håber på, at man måtte køre galt.

Ovenstående viser meget godt, hvad det at lease en bil er for en størrelse. Man skal dog være opmærksom på, at der findes en række forskellige former for leasing, alt efter om man er privat eller det er en virksomhed der skal lease bilen. Eksempelvis findes der noget der hedder flexleasing – det kan du læse mere om her. I sådan en aftale har man mulighed for at frikøbe bilen efter endt leasingperiode. Og der er nogle fordele i forbindelse med betalingen af bilens afgift. Det er ikke altid en mulighed at gøre med de andre måder man kan lease en bil på.

Efter denne korte gennemgang burde du være blevet en smule klogere på hvad leasing er for en størrelse – og hvordan du undgår en stor regning til mekanikeren. Vil du hellere eje end at leje, så kan du finde fede brugte biler her.

 Postet by Mibe via AdSet linkbuilding network