Små tricks til hverdagen fra Kenneth Birk

Vi vil her give jer nogle tips til, hvordan du kan være din egen håndværker, for egentlig er det ikke så svært som det ser ud til. Vi vil i det følgende skitsere nogle tips til dig, der gør at din hverdag bliver lettere, for der er ikke noget mere irriterende end, hvis man gerne vil have et billede op og hænge, og det praktisk talt, føles en smule umuligt. Dette er ikke en vejledning i de helt store renoveringer, skift af elinstallation eller terrasseopgravning de følgende tips vil basere sig på – nej – tvært i mod, det bliver små tips du virkelig vil kunne få gavn af. Lige pludselig.

 

Gør hverdagen lidt lettere med små tricks

Du behøver ikke at have en professionel faglig uddannelse for at kunne slå et søm i en væg, eller for at kunne håndtere en borremaskine. Nej, det er egentlig nemt nok, når først du har taget på det. Her vil vi løfte sløret for håndværkerenes små hemmeligheder.

 

  1. Skal du male. Husk tape! Tapearbejdet udgør 70%. Det er tapen der sikrer den flotte flade og kant.
  2. Skal du save? Brug en god sav, og sav i rolige bevægelser – det hjælper altså ikke noget bare at høvle saven i gennem træet, det flosser bare. Hvis du skal save lodret brug da en lineal eller andet – gerne vinkelret materiale. På denne måde sikrer du at din kan også bliver halvfems grader.
  3. Fugning. Benyt en sprøjtefuge, med masse du ønsker farvemæssigt. Brug din finger dels til at trykke fuges ned mellem revnen, men også til at få en flot og homogen overflade.
  4. Gips? Brug en hobbykniv, det kan slet ikke betale sig at bruge en sav, det svinder og så flosser du papirbelægningen. Med en hobbykniv får du en pæn flade og du undgår alt for meget gips på gulvet.
  5. Hvis du skal hænge hylder op brug da ravpluks, du skal først borre et hul, hvorefter du skal suge alt borrestøver op med en støvsuger. Herefter indsætter du denne ravpluks. Du kan derefter indsætte din skrue eller din indsats til hylden. På denne måde får du hylder der holder i meget længere tid, da ravpluks sætter sig godt ind i væggen. Vær dog opmærksom på hvad væggen er lavet af. Gipsvægge kan ikke holde hylder med for megen vægt.

 

Vi håber at du kan bruge vores små tips til noget. Vi er glade for alle hendvendelser, så ahr du et større projekt der ikke er gør-det-selv arbejde, kan du ringe til os og få et uforpligtende tilbud. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt. Vores telefonnummer er 21 63 83 46, og vores mail er birknielsen@live.dk.

 

Vi ønsker alle et godt gør-det-selv arbejde, og en god dag.

 

Mvh

Tømrer- og snedkermester Kenneth Brik

Vi har placering på Rødvig Stevns, Markskellet 23.

 Postet by ToemrerKennethBirk via AdSet linkbuilding network