Sådan finder du din foretrukne urforhandler

Det er en fordel for dig at finde din foretrukne urforhandler, så du ved, hvor du skal henvende dig, når du står og har brug for et nyt ur. Det er desværre nemmere sagt end gjort at finde den ideelle urforhandler, men mon ikke det kan lade sig gøre for dig?

 

Et stort udvalg er en stor fordel

Du bør først og fremmest forsøge at finde en urforhandler med et stort og beundringsværdigt udvalg, hvor der er mange urkollektioner og urmærker repræsenteret. Det kan blive meget uoverskueligt, hvis der er for mange valgmuligheder, men et stort udvalg er som udgangspunkt en stor fordel.

Hvad angår udvalg, så kan du også stille krav til, hvilke urmærker og urtyper, der forhandles. Der er nogle forhandlere, der kun sælger sportsure, mens andre forhandlere kun sælger klassiske ur. Det er også den helt tredje forhandler, der sælger mange forskellige urtyper.

 

Online eller offline?

Det er smag og behag, om man foretrækker at handle i en fysisk butik eller på en webshop. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at det efterhånden er mest populært at handle ure på nettet. Der er mange fordele ved e-handel, som giver dig mulighed for at handle uanset tid og sted.

Den helt store fordel ved at handle i en fysisk butik er, at du kan få lov til at se, mærke og prøve uret før køb. Selvom det er en fordel, så skal du ikke glemme, at du altid har minimum 14 dages returret, når du handler på nettet. Det betyder, at du sagtens kan returnere det købte ur, hvis det ikke lever op til dine forventninger.

 

Ydes der prisgaranti?

Moderne ure af høj kvalitet er sjældent helt billige, men du behøver ikke at være millionær for at få fingrene i et ur. Du kan i første omgang skåne din pengepung ved at vælge en forhandler, der yder prisgaranti. Prisgaranti sikrer dig den laveste markedspris på en vare – eksempelvis et ur.

Watchfelt er en urforhandler, som yder prisgaranti på samtlige varer i sortimentet. Forhandleren går ind og matcher nettets priser, hvis du finder en anden webshop med lavere priser. Det kan potentielt set gå hen og spare dig for mange hundrede kroner, da prisforskelle ofte er nemme at få øje på.

 

Hvad med leveringstiden?

De fleste online forhandlere (webshops) kan tilbyde hurtig levering, hvor leveringstiden sjældent er længere end 1-2 hverdage. Det gælder dog ikke for alle webshops, hvorfor det er værd at være opmærksom på leveringstiden. Der kan f.eks. være ure, der skal forudbestilles, hvilket helt naturligt vil påvirke leveringstiden.

Hvis du skal købe et ur i gave, så vil leveringstiden være særlig vigtig. De fleste webshops skilter tydeligt med leveringstiden, men husk at tage højde for eventuelle weekender og helligdage. På ure som Daniel Wellington, Triwa, Les Deux og REC Watches har vi altid 1-2 dages levering.Postet by watchfelt via AdSet linkbuilding network