Gode råd til detailhandleren der booster din forretning

Driver du en detailforretning? Så ved du helt sikkert også, at det næsten altid er hårdt arbejde, når der er mange kunder. Det er jo kun positivt. Samtidig kan der ofte ikke være så meget at lave, og så kan livet en detailforretning godt blive kedeligt. I denne artikel får du nogle gode råd til at få mere ud af tiden i din detailbutik, både når du har travlt, og når du ikke har.

Er der nogle varer, der skal flyttes?

Nogle gange giver det god mening at flytte lidt rundt i din forretning for at se, om du får solgt mere af nogle bestemte varer ved at have dem forskellige steder. Det er altid en god idé at have flere forskellige eksperimenter kørende, hvor du kan teste, hvor de forskellige varegrupper virker bedst. Prøv at sætte nogle af de varer, som du sælger mest af længst fra døren, så dine kunder når at se alle dine andre varer på vejen ind til dem.

Få organiseret din kø

Et køsystem til butikker er en god idé, hvis du i nogle perioder har rigtig mange kunder i din forretning. Det kan får organiseret din kø, så folk ikke pludselig står i lang kø, og ingen ved hvem der er først. Samtidig så giver et køsystem mere fleksibilitet, fordi at det giver dine kunder muligheden for at gå rundt i din forretning og kigge på dine varer i mellemtiden. Dermed kan det altså også være, at du får solgt nogle flere ting, end du ellers ville have gjort. Der findes mange forskellige køsystemer, der kan forskellige ting. Derfor er det nogle gange også værd at alliere sig med en ekspert på området. Dem findes der heldigvis mange af.

Fremstå rent

Uanset hvilken butik du driver, så skal den være ren og pæn over for de kunder, som der kommer ind i den. Derfor gør du dig selv en stor tjeneste at støvsuge så ofte som muligt og også vaske gulvet. Der kan nemlig hurtigt blive beskidt, når der går mange mennesker frem og tilbage i din forretning. Er der ofte beskidt vil der helt sikkert være nogle kunder, der bemærker det, og det er altså ikke godt, da det kan gøre, at de ikke kommer igen. Gør det til vane, så skal det hele nok gå!

Kom i gang på de sociale medier

De sociale medier er en rigtig god måde at få kunder i din forretning på. Det kan blandt andet gøres gennem Facebook og Instagram, hvor der er rig mulighed for interagere med dine kunder, dele konkurrencer, dine bedste tilbud med videre. Der er rigtig mange kunder at hente på de sociale medier, og skal din forretning overleve i tid med stor konkurrence fra netbutikkerne, så skal du slå til på de sociale medier.Postet by magnussampson via AdSet linkbuilding network