Efterisolering og reparation af eksisterende isolering

Vidste du at hulmursisolering med tiden falder sammen og dermed mister sin isolerende evne? Nej vel. Hvis det er mange år siden, boligen blev hulmursisoleret, er det en god idé, at få en autoriseret isolatør i fx Hvidovre til at gennemgå boligens isolering. Du vil blive overrasket over, i hvor dårlig stand den gamle isolering reelt er.

Spar penge på efterisolering

Kommer det så til at koste en formue, at få repareret den sammenfaldne isolering? Nej – ikke nødvendigvis. Her får du nemlig et rigtig godt tip til, hvordan du kan spare mange penge på efterisolering af dit hus. På websitet Billig-isolering.dk kan du få 3 rigtig gode tilbud på din isoleringsopgave. Billig-isolering.dk skaffer dig 2-3 100% uforpligtende tilbud på energiisolering som du kan stole på. Inden vi kan tilbyde dig konkrete tilbud, har vores godkendte virksomheder dog ofte behov for at estimere jobbet. De vil derfor henvende sig hurtigst muligt med henblik på at aftale et tidspunkt, hvor I kort kan snakke opgaven igennem. Når du skal have isoleret udendørs, anbefaler Billig-isolering.dk, at du får en grundig vurdering af dit faktiske behov. Vores godkendte isoleringsmænd informerer gerne om materialevalg, så slutresultatet bliver grundigt og flot. Med en efterisolering af boligen kan du måske spare op til 15 pct på varmeregningen de næste mange år. Du vil opleve, at det er vitalt at hjemmet er grundigt isoleret.

Indsend din isoleringsopgave

Hvis det er en simpel sag, modtager du nok et tilbud med det samme. Det er helt gratis og let at indtaste en isolerings opgave og det står dig frit for, om du vil acceptere et af de tilsendte tilbud. Isolering behøver ikke nødvendigvis at koste en million (også når det er med moms) og du vil sandsynligvis blive overrasket over, hvor billigt det bliver. Når du har modtaget tilbud fra alle 3 isolatører, er du ved at være klar til at skulle vælge mellem dem. Gennemgå først alle tilbud igennem og sikre dig, at alle poster er inkluderet og tilbuddet således er det samlede tilbud på den afsluttende pris. Det er ligeledes smart at checke isoleringsmændenes referencer og kontrollere om de har de relevante uddannelser og er tilsluttet en garantiordning. Vær opmærksom på, at firmaerne på deres hjemmeside normalt vil fremhæve de gode historier og udelade de mindre gode. Du vil som før omtalt få 2-3 tilbud fra de mest kompetente isoleringsmænd i dit område som du frit kan sige ja eller nej til – det er også som sagt aldeles gratis og let. Vores tilknyttede isolatører i Ballerup har bred erfaring, så vi kan holde vores løfte om den rigtige kvalitet, den laveste pris og til tiden!

Vurdering af risiko for skimmelvækst

Temperaturen af indeluften antages i metoden at være konstant 20 °C hele året, og som udetemperatur regnes med månedsmiddeltemperatur. Der regnes således med en stationær temperaturprofil for en måned ad gangen. Metoden er ikke umiddelbart velegnet til at vurdere, om overfladetemperaturer, fx målt med termografering, er kritiske. Det skyldes, at overfladetemperaturen normalt varierer, fordi der sjældent er stationære forhold – og måling giver kun et øjebliksbillede. Det kritiske fugtforhold afhænger af udetemperaturen og fugtbelastningsklassen. Nedenfor er beskrevet, hvordan der kan foretages vurdering af risiko for skimmelvækst, baseret henholdsvis på måling på materialet (materialeoverfladen) og måling af den relative luftfugtighed i rumluften. For begge metoder gælder, at fugtforholdene skal bestemmes under de betingelser, hvor fugtindholdet forventes at være højest, og at temperaturbestemmelse skal ske på det tidspunkt, hvor temperaturen forventes at være lavest.Postet by ErikOlesen via AdSet linkbuilding network